教員情報
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トウジ チヒロ
Toji Chihiro
田路 千尋
所属
千里金蘭大学 栄養学部 栄養学科
職種
准教授
著書・論文歴
著書
エビデンスにもとづいた管理栄養士業務(EBN)―研究の現状と今後の方向性― からだの科学増刊 これからの管理栄養士,80-84頁 (共著) 2008/02
論文
Validity and reproducibility of a food frequency questionnaire for dietary assessment in Japanese people J Nutr Sci Vitaminal 70,106-116頁 (共著) 2024/04
論文
小学校高学年児童における学校給食の食べ残しに関連する要因について 千里金蘭大学紀要 20,1-7頁 (共著) 2024/02
論文
Assessing the competency scale for registered dietitians as a comprehensive evaluation tool: examining curriculum progress over time Prevent Med Res 1 (5),55-63頁 (共著) 2023/12
論文
食事調査法の開発と健康教育への適用 (単著) 2014/03
論文
秤量法食事調査による中高年女性における微量ミネラルの摂取状況 日本健康体力栄養学雑誌 17 (1),32-38頁 (共著) 2012/12
論文
Effectiveness of diet versus exercise intervention on weight reduction in local Japanese residents. Environ Health Prev Med. 17,332-30頁 (共著) 2012/01
論文
Reproducibility and validity of the food frequency questionnaire for estimating habitual dietary intake in children and adolescents. Nutr J. 24,10-27頁 (共著) 2011/03
論文
Development of a food frequency questionnaire to estimate habitual dietary intake in Japanese children. Nutr J. 10,9-17頁 (共著) 2010/04
論文
The impact of sedentary lifestyle on risk factors for cardiovascular disease among Japanese young women. Nihon Koshu Eisei Zasshi 56,839-848頁 (共著) 2009/12
論文
Agreement of estimated values with measured values in dietary intakes of minerals: A validation study in Japan. Journal of Food Composition and Analysis. 21,26-34頁 (共著) 2008/02
論文
Limited acceptance of globalization in food habits among middle-aged women in Osaka,Japan. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 57,419-433頁 (共著) 2006/11
論文
Reduction in estimated vitamin A intake induced by new food composition tables in Japan, where vitamin A is taken mostly from plant foods. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 57,279-291頁 (共著) 2006/08
論文
デジタルカメラ付携帯情報端末機器を使用した食事調査法の疫学研究への応用 武庫川女子大学紀要自然科学 53,59-65頁 (共著) 2005/03
論文
食事指導の効果に関する文献的考察 武庫川女子大学紀要自然科学 53,19-24頁 (共著) 2004/03
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